Top 3 e-books over gezonde voeding

on

Wil jij je verdiepen in gezonde voeding en je eetpatroon veranderen? Met de juiste e-books kun je veel kennis en inspiratie opdoen. Ik heb hier de 3 beste e-books over gezonde voeding voor je op een rijtje gezet!

#EAT well - Powervrouw Bundel

1. #EAT well

Wat is voor jou de ideale calorie- en macro-inname? Hoe zorg je ervoor dat je dagelijks voldoende binnenkrijgt van alle voedingsstoffen? Hoe vaak en wanneer kun je het beste eten? Welke voedingsstoffen zorgen voor meer energie of verbeteren je slaap? Hoe verander je je eetgewoontes en hoe zorg je ervoor dat je dit volhoudt?

In dit e-book vind je het antwoord op al deze vragen en leer je hoe je jouw voedingspatroon zelf aanpast naar een verantwoord en evenwichtig voedingspatroon dat bij jou past. Je vindt hierin geen dieet van 1200 calorieën per dag, maar je leert hoe je stapje voor stapje je eetgewoontes aanpast. Ook ontdek je welke voedingsstoffen en voedingsmiddelen belangrijk zijn voor jou en waarom.

Het e-book is onderverdeeld in 10 stappen, waarmee je geleidelijk aan je voedingspatroon verandert en je bewuster wordt van wat je eet.

Het e-book #EAT well (100+ pagina’s) is onderdeel van onze Powervrouw Bundel. Deze bundel bestaat uit 4 e-books over voeding, krachttraining, mindset en herstel. Je vindt hierin alle info die jij nodig hebt als krachtsportende powervrouw!


Inkijkexemplaar KVV Magazine

BEKIJK ONS PROEFPAKKET

29.00


Afslank Receptenbijbel

2. Afslank Receptenbijbel

De meeste diëten en afslankmethodes zijn saai en eentonig, waardoor ze lastig vol te houden zijn. Je mag veel voedingsmiddelen niet meer eten en het wordt lastig om nog echt te variëren in je maaltijden. Veel vrouwen houden een standaard dieet daarom ook niet vol en na enkele weken komen de kilo’s er weer bij.

- Advertentie -

Met de Afslank Receptenbijbel wordt afvallen een stuk makkelijker én leuker. In dit e-book vind je 100 lekkere recepten die eenvoudig en snel te bereiden zijn. Met de handige dag- en weekmenu’s en boodschappenlijstjes kun je direct aan de slag. Doordat het afvallen met dit e-book zo leuk wordt is de kans op jojo-en minimaal en behaal je hiermee blijvend resultaat.

27.00


Eiwitrijke Recepten Kookpakket

3. Eiwitrijke Recepten Pakket

Inspiratie in de keuken kunnen we allemaal wel gebruiken. Je kunt natuurlijk een standaard receptenboek kopen, maar je weet dan niet of deze recepten wel echt bijdragen aan je resultaten.

De recepten in het Eiwitrijke Recepten Pakket zijn speciaal ontwikkeld voor krachtsporters. Ze zijn geheel gericht op spieropbouw en vetverlies en helpen jou om je doelen te behalen. De recepten zijn snel en simpel te bereiden en een deel van de recepten kun je gemakkelijk meenemen naar werk of school. Het volledige pakket bestaat uit 4 e-books met ontbijt, lunch, diner en snack gerechten.

19.00

Wij vinden dat elke vrouw de juiste info verdient waarmee ze echt resultaat gaat behalen. Met ons magazine en onze e-books krijg jij alle info & motivatie die je nodig hebt!


Dit pakket is hét leukste en meest inspirerende pakket voor vrouwelijke krachtsporters!

No-nonsense info over krachttraining, voeding, herstel en mindset, zodat jij je krachten nog meer kunt versterken.

KVV Magazine

KVV is hét digitale tijdschrift voor vrouwelijke krachtsporters met info over training & voeding, inspirerende verhalen van andere krachtsporters en motivatietips. Om het helemaal compleet te maken vind je in elke editie ook een trainingsschema en een weekmenu. Doe extra kennis op en geef je motivatie een boost.

E-book 'Hoe bevorder je spiergroei?'

In het e-book ‘Hoe bevorder je spiergroei?’ (80 pagina’s) leer je hoe je jouw leefstijl aanpast om spiergroei te bevorderen. We gaan het onder andere hebben over training, voeding en spierherstel. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een oefening waarmee je alle info direct in de praktijk kunt brengen.

Inkijkexemplaar

KVV Proefpakket

36.85 22.50BESTELLEN

Must Read

close-link