fbpx

Een dag uit het leven van Janneke

Sinds februari 2015 ben ik 26,1 kilo afgevallen en mijn huidige doel is om mijn vetpercentage nog meer te verlagen. Momenteel eet ik volgens een voedingsschema dat elke 4 weken wordt aangepast. In dit blogartikel vertel ik over een dag uit mijn leven.

Positief blijven bij tegenslag

In mijn eerste blogartikel stelde ik mezelf voor, vertelde kort over mijn ziekte en over de kennismaking met krachttraining, supplementen en voeding. In dit blog zal ik hier iets dieper op in gaan.

Een dag uit mijn leven

Om 7.30 uur gaat mijn wekker, ik snooze tot 7.45 uur. Een bloedhekel heb ik aan de wekker. Ik sta op en begin mijn dag met koffie.

Even voorstellen: nieuwe gastblogger Ruth

Mijn naam is Ruth Krooshof, ik ben op het moment van schrijven 32 lentes jong en ben sinds 2013 op weg naar een fittere, gezondere ik. En ik moet zeggen, dat lukt al aardig. Inmiddels is er 50 kilogram aan overtollige vetmassa vanaf, train ik bijna elke dag en voel ik me fitter dan ooit.

Onze nieuwe gastblogger Suus stelt zich voor!

Ik ben een nieuwe gastblogger van Krachttraining Voor Vrouwen en je zult vanaf nu dus vaker blogs van mij voorbij zien komen. Ik zal mezelf in dit artikel even kort voorstellen en vertellen over de weg die ik tot nu toe heb bewandeld op het gebied van sport en voeding!

Even voorstellen..

Aangezien we binnenkort interviews gaan plaatsen met vrouwelijke krachtsporters, vond ik het ook wel eens tijd om mezelf even voor te stellen.

Krachttraining Voor Vrouwen
Houtrijkstraat 380
1013DX Amsterdam

KvK: 70019452