Positief blijven bij tegenslag

on

KVV Magazine

- Sneakpreview -

 

Wees geduldig en heb jezelf lief πŸ™‚

In mijn eerste blogartikel stelde ik mezelf voor, vertelde kort over mijn ziekte en over de kennismaking met krachttraining, supplementen en voeding. In dit blog zal ik hier iets dieper op in gaan. Het zou een blog worden over ”een dag uit het leven van”, maar het wordt eerder ”een periode uit het leven van”. Jullie lezen hieronder waarom πŸ˜‰

Even pauze

Begin augustus dit jaar begon ik als gastblogger te schrijven voor Krachttraining Voor Vrouwen. Mijn eerste blogartikel kwam online en ik was dolblij! Enthousiast typte ik verder – inspiratie en motivatie genoeg – en er volgden meer blogs en interviews. Ik was niet te stoppen, eindelijk kon ik iets met mijn grootste hobby doen πŸ™‚ Maar toen werd er vrij plotseling roet in mijn eten gegooid, een relatief simpel onderzoek in het ziekenhuis ontaarde in iets veel heftigers en ik moest even pauze nemen.

De ‘Crohn op je werk’

- Advertentie -

Twee weekenden achter elkaar lag ik in het ziekenhuis. Een korte opname, weer een redelijk onschuldig onderzoek, maar dit keer met veel grotere risico’s. Ik was dus enorm gespannen tijdens de eerste opname. De tweede keer leek het al ‘gewoner’ en was ik alweer veel positiever. De eerste keer ging goed, dus deze keer zou het gewoon ook goed gaan! Ik was rustiger en had vertrouwen in de artsen om me heen.

Dit is dus het effect van een sterkere mindset! Positief denken geeft echt veel meer kracht en het stelt je in staat vertrouwen te hebben in de medemens. Dit is dus een kroon op al het harde werken aan mijn psyche πŸ˜€

Ziek zijn werkt helend

Gedwongen worden om stil te staan heeft ook zo zijn voordelen. In deze tijd van ziekte heb ik veel nagedacht. Over wat ik wil, wat ik belangrijk vind en welke doelen ik nog wil behalen. Ziek zijn geeft tijd en ruimte om weer even heel goed te beseffen wat je hebt, in plaats van wat je mist! Ik voel weer dankbaarheid, liefde en een enorme drive om hier doorheen te komen. Wat de afgelopen weken voor mij hebben betekent is teveel om allemaal op te schrijven, maar ik ben tot vele mooie en positieve inzichten gekomen. Sport is mijn leven, mijn passie, maar zonder gezondheid stelt het niet veel voor….. Uiterlijk blijft altijd een rol spelen, maar een goede gezondheid en een fijn karakter zijn toch minstens zo belangrijk πŸ™‚

I’ll be back

Het zal de aankomende tijd nog wat stilletjes blijven rondom mijn blogs, op 11 november zal ik geopereerd worden! Daarna kan ik echt herstellen en weer verder met alles waar ik zo van houd. Sporten, schrijven, leuke dingen doen met de mensen die belangrijk voor me zijn! Ik ga keihard voor een spoedig herstel, denk vooruit, aan alles wat me gelukkig maakt! Ik hoop na die tijd weer volop te kunnen bloggen.

Aan alle sportieve volgers, jaag je dromen na en laat niets of niemand je tegen houden!!! Ook al zit het soms behoorlijk tegen, raap jezelf bij elkaar, sta op en ga door! Een makkelijke weg is een saaie weg πŸ˜‰ Houd van de uitdagingen en pak ze aan!

Tot over een tijdje πŸ™‚

Wij vinden dat elke vrouw de juiste info verdient waarmee ze echt resultaat gaat behalen. Met onze magazines en e-books krijg jij alle info & motivatie die je nodig hebt!

   

Dit pakket is hΓ©t leukste en meest inspirerende pakket voor vrouwelijke krachtsporters!

No-nonsense info over krachttraining, voeding, herstel en mindset, zodat jij je krachten nog meer kunt versterken.

KVV Magazine

KVV is hΓ©t digitale magazine voor de vrouwelijke krachtsporter. Het magazine staat boordevol informatie over krachttraining, voeding en herstel, inspirerende verhalen van andere krachtsporters, lekkere recepten voor meer kracht en motivatie tips. In elke editie vind je ook een trainingsschema en een weekmenu. Met dit tijdschrift willen we zowel de startende als de gevorderde krachtsporter informeren, inspireren en motiveren. Ons digitale magazine kun je met je telefoon overal mee naar toe nemen. Ontdek alles op het gebied van krachttraining en geef je motivatie een boost!

 

- Sneakpreview -

     

E-book 'Hoe bevorder je spiergroei?'

In het e-book β€˜Hoe bevorder je spiergroei?’ (80 pagina’s) leer je hoe je jouw leefstijl aanpast om spiergroei te bevorderen. We gaan het onder andere hebben over training, voeding en spierherstel. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een oefening waarmee je alle info direct in de praktijk kunt brengen.

36.85 22.50BESTELLEN

Suus Bernshttps://www.instagram.com/miss_suus_ibdfit
Ik heb de ziekte van Crohn en daarom ben ik veel bezig met voeding en beweging. Krachttraining is echt mijn passie. Graag informeer en inspireer ik anderen met darmklachten vanuit mijn Facebook-pagina Darmkracht&Health.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je commentaar in!
Vul hier je naam in

Suus Bernshttps://www.instagram.com/miss_suus_ibdfit
Ik heb de ziekte van Crohn en daarom ben ik veel bezig met voeding en beweging. Krachttraining is echt mijn passie. Graag informeer en inspireer ik anderen met darmklachten vanuit mijn Facebook-pagina Darmkracht&Health.

Must Read

close-link