fbpx

Eindelijk echt resultaat behalen?

Laat je coachen door onze PT-er Debbie van The Lift!

Ben jij er klaar voor om serieus aan de slag te gaan en écht resultaat te behalen? Met onze wetenschappelijke onderbouwde trainingsmethoden, voedingsbegeleiding en persoonlijke coaching kun jij jezelf continu blijven verbeteren en je doelen bereiken.

Dit is wat je ontvangt:

✓ Continu bijgewerkt trainingsschema op maat
✓ Techniekanalyse d.m.v. video’s
✓ Voedingsbegeleiding
✓ Hulp bij het ontwikkelen van een duurzame leefstijl
✓ 24/7 WhatsApp contact
✓ Wekelijkse check-in
Toegang tot de app waarin je jouw progressie kunt bijhouden, kunt deelnemen aan challenges en nog heel veel meer

Als je deze maand van start wilt gaan, raden we je aan snel je plekje te reserveren. De inschrijvingen gaan hard en we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

BESTELLEN

Wat zeggen onze klanten?

Marlies Hazewinkel

“Super fijn. Ik ben er volop mee bezig. Vind het fijn om de schema’s te volgen, goed bruikbaar en overzichtelijk. Ik wilde een stap verder in mijn huidige levensstijl. Voor mijn gevoel had ik een nieuwe impuls nodig en die heb ik gekregen.”

Tamara Posthumus

“In mijn voedingsschema werd goed rekening gehouden met dingen die ik niet graag eet. Via messenger werd altijd snel geantwoord zodat ik verder kon. Echt heel fijn, die aandacht!”

Mariëlle de Vries

De oefeningen zijn goed te doen. Waar mogelijk neem ik de tijd om de oefeningen om mijn gemak te doen. Ik ben er zeer tevreden over.

Dalia van Dorssen

“Gepersonaliseerde coaching waarbij met jou rekening wordt gehouden. Ik ben er heel tevreden over! Zeker iets wat je zou moeten proberen. Echt super!”

 

Training

 

Onze personal trainer Debbie Peverelli is gespecialiseerd in krachttraining specifiek voor vrouwen en helpt je jouw doelen te bereiken. Of je nu graag wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of sterker wilt worden, Debbie heeft een passend plan voor je! Je ontvangt een trainingsprogramma dat geheel is afgestemd op jouw lichaam, doelen en niveau. Indien nodig wordt je programma continu bijgewerkt, zodat het altijd past bij jouw actuele omstandigheden. 

Voor optimaal resultaat is een goede techniek van de oefeningen essentieel. Debbie analyseert jouw techniek en geeft je advies hoe je deze kunt verbeteren. Hierdoor worden jouw trainingen effectiever dan ooit!

 

✔ Continu bijgewerkt trainingsprogramma
✔ Techniekanalyse d.m.v. video’s
✔ Structuur in je trainingen
✔ Optimalisatietips
✔ Advies op basis van je doelen

 

BESTELLEN

 

Voeding

 

De persoonlijke voedingsbegeleiding van Debbie bestaat niet uit standaard weekmenu’s, maar is geheel gericht op jouw individuele omstandigheden. Aan de hand van je huidige voedingspatroon bekijkt ze hoe je met de minste inspanning de meeste winst kunt behalen. Ze helpt je bij het ontwikkelen van een evenwichtig voedingspatroon dat bij jou past en bij de doelen die je wilt bereiken. Hierdoor is het voedingsplan gemakkelijk vol te houden en leer je om in de toekomst zelf meer bewuste keuzes te maken. 

Iedere week bekijkt Debbie samen met jou hoe de afgelopen week is gegaan. Wat ging er goed en wat kan er beter? Past je plan nog bij je huidige doelen? Indien nodig wordt je plan aangepast, zodat je goede resultaten zult blijven behalen.

 

✔ Voedingsbegeleiding
✔ Zelf leren bewuste keuzes te maken
✔ Bewustwording
✔ Makkelijk vol te houden
✔ Advies op basis van je doelen

 

BESTELLEN

 

Lifestyle & gedrag

 

Debbie’s coaching gaat verder dan alleen training en voeding. Leefstijlfactoren zoals slaap en stress hebben erg veel impact op je resultaten. Debbie onderzoekt daarom samen met jou hoe het ervoor staat met jouw leefstijl. Ze helpt je ongewenste gewoontes te wijzigen naar meer gewenste varianten en deze te integreren in je dagelijks leven. Dit ondersteunt je bij het ontwikkelen van een duurzame leefstijl, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben!

Je kunt Debbie 24/7 via WhatsApp bereiken voor het stellen van al jouw vragen en je krijgt altijd gegarandeerd binnen 24 uur antwoord. Tijdens de wekelijkse check-ins wordt jouw progressie van de afgelopen week doorgenomen en zullen indien nodig aanpassingen worden gemaakt in jouw plan.

Vergeet je een keer een check-in? Dan stuurt Debbie jou een berichtje. Ze is jouw stok achter de deur en helpt je om je doelen te bereiken!

 

✔ Persoonlijke leefstijlcoaching
✔ Ondersteuning bij het integreren van nieuw gedrag
✔ Extra motivatie door wekelijks contactmoment
✔ Debbie is jouw stok achter de deur!

 

BESTELLEN

KVV & The Lift

 

Het coachingstraject wordt uitgevoerd door Debbie Peverelli van The Lift. KVV werkt al geruime tijd met haar samen. Zo helpt ze bij het nakijken van ons magazine en onze e-books. Ze heeft enorm veel kennis in huis en we zijn er dan ook van overtuigd dat zij de ideale coach is om jou te ondersteunen bij het behalen van je doelen! Zowel de betaling als het coachingscontact verlopen via The Lift.

Start direct met het bouwen van jouw droomlichaam!

 

De inschrijvingen gaan hard en we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer snel jouw plekje om deze maand te starten.

 

€ 139 per maand

Maandelijks opzegbaar

✓ Continu bijgewerkt trainingsprogramma

✓ Techniekanalyse d.m.v. video’s

✓ Voedingsbegeleiding

✓ Hulp bij het ontwikkelen van een duurzame leefstijl

✓ 24/7 WhatsApp contact

✓ Wekelijkse check-in

Toegang tot de app waarin je jouw progressie kunt bijhouden, kunt deelnemen aan challenges en nog heel veel meer

✓ Eenvoudig opzegbaar