Beslis snel: Maak gebruik van dit eenmalige exclusieve aanbod voordat de tijd voorbij is. Dit aanbod staat nergens anders op onze website.
Stap 2 van 3: Vul je bestelling aan
57% Voltooid
Dit je enige kans om ons proefpakket met 25% korting te bestellen!
Ontvang 3 digitale magazines en 1 e-book voor slechts € 16,87.


Voeg dit proefpakket nu toe aan je bestelling en profiteer van 25% korting.

Als je op de 'Ja, ik wil dit' knop klikt, wordt dit product aan je bestelling toegevoegd. Het bedrag wordt automatisch afgeschreven, dus je hoeft niet nog eens het betaalproces te doorlopen.
Vertrouwd en enthousiast gelezen door duizenden van onze klanten...
Jij gaat dit ook leuk vinden...
Super Blad Met Leuke Tips En Weetjes
Rianne Klomp on Oct 03, 2018

Super blad! Vandaag binnen gekregen de eerste editie en nummer 2! De eerste is al uit! Makkelijk te lezen met leuke tips en weetjes.. op naar nummer 2 en dan helaas weer een maand wachten op nummer 3 #blijmetmijnjaarabbo

Overzichtelijk Blad Vol Goede Tips En Adviezen
Patricia Dekkers on Jan 25, 2018

Voor mij een duidelijk en overzichtelijk blad. Vol goede tips en adviezen. Ben echt aan het wachten op het volgende blad. Voor iedereen moet het duidelijk zijn dat vrouwen gewoon in de prachthoek van de sportschool thuis horen.

Leuk Voor Elke Vrouwelijke Krachtsporter
Marielle Polder on Dec 23, 2017

Een duidelijk en overzichtelijk tijdschrift speciaal gericht op vrouwen die krachttraining doen. En dan ook echt alle vrouwen… Of je nu net begint of wat meer gevorderd bent, het maakt niet uit. Je vindt altijd wel iets dat bij jou past in het blad. Goede oefeningen voor thuis of als je een schema wilt maken voor in de sportschool en lekkere recepten. De ervaringsverhalen maken het een blad met herkenningspunten voor iedereen.

Goed Gevuld Blad Om Rustig Op De Bank Te Lezen
Danielle Nijman on Dec 28, 2017

Erg prettig om een blad te kunnen lezen, gericht op krachttraining voor vrouwen. Oefeningen, voedingsschema’s, leuke weetjes, tips, enz… Het wordt allemaal besproken. Ik blader geregeld door het eerste magazine heen en kijk ontzettend uit naar de volgende edities. Kortom, een goed gevuld blad om rustig met een kopje thee in de hoek van de bank uit te lezen!

Andere lezers vinden dit een informatief, inspirerend en leuk blad vol met tips, weetjes en verhalen. Ze geven aan dat ze er veel van leren en er extra motivatie uithalen. Wil jij dat ook?

Als je op de 'Ja, ik wil dit' knop klikt, wordt dit product aan je bestelling toegevoegd. Het bedrag wordt automatisch afgeschreven, dus je hoeft niet nog eens het betaalproces te doorlopen.
Bevestig je update