Bestelling Geplaatst Speciaal Aanbod Orderbevestiging

Wacht {{customer_first_name}}! Hier is een eenmalig aanbod om je bestelling volledig te maken...

Voeg dit toe aan je bestelling en maak profiteer van deze speciale korting!

Sneakpreview

KVV

KVV is hét tijdschrift voor vrouwelijke krachtsporters met info over training & voeding, inspirerende verhalen van andere krachtsporters en motivatietips. Om het helemaal compleet te maken vind je in elke editie ook een trainingsschema en een weekmenu. Doe extra kennis op en geef je motivatie een boost!

Levering

Je ontvangt het proefpakket binnen 8 dagen, als je in Nederland woont. Woon je in België? Dan kun je het pakket binnen 15 dagen in je brievenbus verwachten.

Dit is een eenmalig pakket. Je ontvangt eenmalig 3 tijdschriften en daarna niets meer. Je zit dus niet vast aan een abonnement.

Populair bij honderden van onze klanten...
Jij gaat dit zeker ook leuk vinden...
Heel Duidelijk Magazine met Goede Tips
Iris Korsten on Mar 24, 2019

Heel duidelijk magazine met goede tips, recepten en oefeningen. Ik heb hem met plezier uitgelezen! Een aanrader!

Super Fijne Schema's Die Een Nieuwe Impuls Geven
Marlies Hazewinkel on May 05, 2019

Super fijne schema’s. Ik ben er volop mee bezig. Vind het fijn om ze te volgen, goed bruikbaar en overzichtelijk. Ik wilde een stap verder in mijn huidige levensstijl. Voor mijn gevoel had ik een nieuwe impuls nodig en die heb ik gekregen.

Altijd Snel Een Antwoord Op Mijn Vragen
Tamara Posthumus on Apr 20, 2019

In mijn voedingsschema werd goed rekening gehouden met dingen die ik niet graag eet. Via Messenger werd altijd snel geantwoord zodat ik verder kon. Echt heel fijn, die aandacht!

Heerlijk Blad, Kan Niet Wachten Op De Volgende
Rosita Tomak on Mar 23, 2018

Een heerlijk blad voor vrouwen om tips over voeding en training te lezen. De verhalen van andere vrouwen zijn voor mij echt een stimulans. Ik kan niet wachten totdat het volgende nummer bij mij door de bus komt.

Wij Geloven In Ons Product
Wij leveren de beste kwaliteit en weten zeker dat ons product jouw verder gaat helpen. Ben je toch niet geheel tevreden? Dan kun je gebruikmaken van onze 14 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie die ingaat na ontvangst van het product.

.

Beslis Snel: Maak gebruik van dit eenmalige exclusief aanbod voordat de tijd om is. Deze aanbieding is nergens anders op de site verkrijgbaar.
Bevestig je upgrade