fbpx

Wie ben ik?

Ik ben Didy, 29 jaar, verloofd en mama van 5 geweldige kids en sinds kort voedingsdeskundige bij Krachttraining Voor Vrouwen!

Hoe het begon

Na de bevalling van mijn 2e kindje woog ik veel en veel te zwaar. Op dat moment ging bij mij de knop om en ben ik gezond gaan eten en gaan trainen.

Vooral op het gebied van voeding was ik in het begin zoekende, aangezien ik destijds regelmatig mijn ontbijt oversloeg en van lunchen had ik ook nog nooit gehoord. In de afgelopen jaren heb ik dan ook een hoop recepten bedacht, welke healthy zijn en vooral ook makkelijk te bereiden.

In het begin trainde ik vooral om het trainen, maar al snel wilde ik weten waarom ik bepaalde oefeningen deed en hoe ik nog meer resultaat kon behalen. En tevens hoe ik mijn lichaam optimaal kon voeden om zo sneller te herstellen.

Zo is dan ook het idee voor Fit-Mommy.nl ontstaan, welke sinds begin 2016 online is.

Wat wil ik je mee geven

Staar je niet blind op foto’s van anderen. Ik zet immers ook altijd mijn beste foto’s op internet, maar geloof me, ik zou veel meer pagina’s kunnen vullen met foto’s die veel minder in mijn voordeel zijn 😉

Laat je niet gek maken door het getal op de weegschaal, maar kijk met opgeheven hoofd naar jezelf in de spiegel. Gaat het een dag niet zoals jij wilt? Morgen is er altijd weer een nieuwe dag.

Liefs Didy

“Creating the body you want, starts with loving the body you have now” – Didy van der Struif