fbpx

Wie ben ik?

Zoals jullie inmiddels wel hebben gemerkt, ben ik een van de nieuwe blogsters op Krachttraining Voor Vrouwen. Daarom stel ik me nu even voor.

Mijn naam is Ruth Krooshof, ik ben op het moment van schrijven 32 lentes jong en ben sinds 2013 op weg naar een fittere, gezondere ik. En ik moet zeggen, dat lukt al aardig. Inmiddels is er 50 kilogram aan overtollige vetmassa vanaf, train ik bijna elke dag en voel ik me fitter dan ooit.

Ik ben er nog niet, want ondanks mijn lengte van 184 centimeter ben ik met 100 kilogram nog steeds te zwaar. Ik weet ook dat een deel van dat gewicht inmiddels komt van mijn opgebouwde spieren, maar er zitten nog genoeg jigglelies op mijn heupen wat er nog vanaf kan. Zo’n twee maanden geleden is bij mij de diagnose Lipoedeem gesteld. Dit betekent dat ik op mijn bovenbenen zo’n 15 liter ongezond vet heb zitten. Daar kan ik met lijnen of trainen niets aan veranderen, maar ik doe er wel wat aan!

Mijn blogs

Bij mij vind je vooral blogs die gaan over wat me op dat moment beweegt. Heb ik een te gekke nieuwe workout? Dan zal ik je daarover vertellen. Heb ik een inzicht over iets rondom het sporten? Dan ben jij de eerste die het leest. Heb ik het wondermiddel tegen heupvet gevonden.. Ja, dan vraag ik er patent op aan, maar is dat voor mijn trouwe lezers natuurlijk gratis. 😉

Ik loop hard en doe aan krachttraining. Samen combineer ik dit in obstakelruns. Een te gekke uitdaging voor lichaam en geest! Mocht je vragen hebben wil je me vertellen over jouw te gekke sport verhaal? Vooral doen! Daarmee maak je me blij.

Hoe kun je me volgen?

Wil je me volgen in alles wat ik doe? Dan kan dat op verschillende manieren:

Verder zal ik natuurlijk hier bloggen. Elke maand één is de bedoeling! Ik hoop dat je wat aan me hebt, al is het alleen maar om je lachspieren te trainen en je buikspieren te voelen!

Groet, Ruth