fbpx

Roy Cuppes is al negen jaar lang eigenaar van Moves-you personal training. Het is echt zijn passie om anderen te helpen om hun persoonlijke doelen te behalen. Roy is mijn personal trainer en ik heb hem mogen interviewen voor Krachttraining Voor Vrouwen!

Hoe begon je met krachttraining?

In het jaar 2000 begon ik met krachttraining toen een vriend van mij vroeg om eens met hem mee te gaan trainen. Ik trainde wel, maar had nog geen benul van techniek.

In 2003 begon ik zelf met onderzoek en kwam terecht op het DutchBodyBuilding forum. Hier leerde ik mijn eerste echte trainingsmaat kennen en al snel kreeg ik er meer plezier in.

In 2005 was mijn liefde voor fitness echt gewekt en ben ik me serieus in voeding en training gaan verdiepen.

(het hele verhaal kun je lezen op mijn pagina)

Wanneer en waarom werd je personal trainer?

In juni 2007 startte ik Moves-You. Personal training was wat ik echt wilde doen, ik wist dat hier mijn toekomst lag. Als personal trainer kan ik mensen persoonlijker helpen naar hun doelen toe, beter dan dat ik kon als fitness instructeur.

Wat wil jij je klanten meegeven?

Als de effort die je stopt in het behalen van jouw doel gelijk is aan jouw doel, dan zal je dat behalen. Echter, is de effort die je erin stopt minder dan nodig is, dan blijft het bij dromen over jouw doel.

Let je zelf op je voeding?

Ja, hier let ik zeker op. Ik stem mijn voeding af op mijn doelstelling. Des te strakker ik zelf wil worden, des te strakker ik op mijn voeding let. De aankomende maanden ga ik op een zogenoemde ‘clean bulk’ om mijn doel van 95 kilo te halen.

Welke supplementen gebruik je?

Ik gebruik multivitamine, magnesium, zink, proteïne poeder, creatine, citruline malaat en bcaa.

Hoe zorg je dat je zelf gemotiveerd blijft voor je persoonlijke doelen?

Ik wil per se mijn doelen behalen en blijf deze bijstellen naar boven. Mijn huidige doel is 95 kilo droog halen.

Wat zijn je zakelijke doelen?

Ik wil mijn concept verspreiden door het hele land. Mijn concept is kwalitatief hoge personal training aanbieden voor een betaalbare prijs en een plek bieden voor talentvolle, nieuwe trainers die anders niet de kans krijgen die ze verdienen.

Heb je tips voor vrouwen die net beginnen met krachttraining?

Doe onderzoek naar wie jou het beste kan helpen. Neem een goede trainer in de hand. Het is de investering meer dan waard!

Met sportieve groet,

Roy Cuppes
Eigenaar Moves-You Personal Training

Moves-you bestaat nu al 9 jaar en sinds een jaar zijn er vier personal trainers en een promotiemedewerker bijgekomen. Er staan nog grootse plannen op de agenda met betrekking tot uitbreiding van het team. Benieuwd? Houd onze Facebook in de gaten.

IMG-20160815-WA0002
http://www.moves-you.nl/