fbpx

Groene smoothies lijken steeds meer in populariteit toe te nemen en ze zijn ook supergezond. Helaas vergeten we hier vaak eiwitten aan te voegen. Dit simpele en lekkere recept bevat wel de benodigde eiwitten en kan daarom ook goed als ontbijt dienen!

Smoothies geven vaak een minder verzadigd gevoel, omdat je hier niet op kauwt en hem vaak snel weg drinkt. Wil je een meer verzadigd gevoel? Eet de smoothie dan met een lepel en kauw er ook op.

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 4 handen diepvriesspinazie
  • 1 kiwi *
  • 1 banaan *
  • 1 eetlepel whey poeder (chocolade)
  • Flinke scheut kokosmelk of sojamelk

* Je kunt ook minder fruit toevoegen of het fruit helemaal weglaten.

Bereidingswijze

 

  1. Doe een flinke scheut kokosmelk of sojamelk in een blender en voeg hieraan de diepvriesspinazie en het whey poeder toe.
  2. Verwijder de schil van de banaan en de kiwi en snijd het fruit in partjes en doe dit ook in de blender.
  3. Blend alle ingrediënten totdat alles goed gemixt is en serveer!

Op zoek naar nog meer (groene) smoothie recepten? Check dan deze blogs:

2 powerontbijtjes van Suus
12 gezonde ontbijtjes van Janneke

Neem een abonnement op ons magazine en ontvang elk kwartaal een magazine met gezonde recepten, een weekmenu, inspirerende verhalen en tips over krachttraining, voeding, herstel en motivatie. Je ontvangt hierbij ook elk kwartaal een e-book met lekkere en gezonde recepten, info over krachttraining en voeding of tips voor het aanpassen van je leefstijl.

 

Wij vinden dat elke vrouw de juiste info verdient waarmee ze echt resultaat gaat behalen. Met ons magazine en onze e-books krijg jij alle info & motivatie die je nodig hebt!

 

 

 

 

Dit pakket is hét leukste proefpakket voor vrouwelijke krachtsporters!

 

No-nonsense info over krachttraining, voeding, herstel en mindset, zodat jij je krachten nog meer kunt versterken.

 

KVV Magazine

 

KVV is hét digitale tijdschrift voor vrouwelijke krachtsporters met info over training & voeding, inspirerende verhalen van andere krachtsporters en motivatietips. Om het helemaal compleet te maken vind je in elke editie ook een trainingsschema en een weekmenu. Doe extra kennis op en geef je motivatie een boost.

 

E-book 'Hoe bevorder je spiergroei?'

 

In het e-book ‘Hoe bevorder je spiergroei?’ (80 pagina’s) leer jij stap voor stap je leefstijl aan te passen om spiergroei te optimaliseren. We gaan het onder andere hebben over de manier van trainen, voeding, slaap en stress. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een oefening waarmee je alle info direct in de praktijk kunt brengen.

 

KVV Proefpakket

✔︎ 3x KVV Magazine digitaal
✔︎ 1x e-book 'Hoe bevorder je spiergroei?' (min. 80 pag.)

Nu slechts € 19,00 👉