fbpx

‘Hee, een spelfout!’ Nee hoor! Je hoort er steeds vaker over bij sportscholen en op social media. Funxtion. Maar wat is dit nou toch? En kan het voor mij ook wat toevoegen? Na het lezen van dit blog heb je daar een antwoord op!

 

Funxtion: wat is het?

 

Funxtion is een handige tool die je verschillende work-outs geeft om uit te voeren in de sportschool, maar ook thuis. Deze tool barst van de work-outs die je kan doen met en zonder hulpmiddelen, alleen of met meerdere en op je core of je hele lichaam. Ook kun je met z’n tweeën een challenge doen.

Iedere week is er weer een nieuwe uitdaging en heb je zelfs ranglijsten om te kijken hoe je het doet in vergelijking met anderen. Als je vrienden ook deze tool gebruiken kun je ze toevoegen en zie je wanneer zij een activiteit hebben gedaan. Je kunt dan proberen zelf sneller te levelen. Hoe meer je doet, hoe sneller je levelt en hoe meer oefeningen er vrij komen.

 

Waar doe ik dit?

 

In de sportschool staat een groot display met deze Funxtion tool. Met behulp van een touchscreen kun je een work-out selecteren, de benodigde spullen pakken en aan de slag. Met behulp van piepjes en visueel zie je hoe lang de oefening duurt en wordt deze ook voorgedaan. Je doet als het ware mee met iemand.

Ook thuis kan je aan de slag met een app op je telefoon. Of je nu wel of geen spullen hebt, zweten doe je echt wel en door de verschillende oefeningen is het blijvend leuk.

Voor wie is het?

 

Het is geschikt voor iedereen. Je kan de oefening doen zoals wordt uitgevoerd in het voorbeeld, maar ook sneller of net wat anders naar je eigen smaak. Verder heb je nog verschillende levels van uitvoering. Hoe hoger je level, hoe korter je rusttijd tussen de oefeningen.

Waarom zou je dit doen?

 

Ik vind het zelf een geweldige afwisseling met de standaard krachttraining die ik doe. Soms wissel ik een coolingdown in voor een funxtion work-out. Door de afwisseling blijft het leuk en uitdagend en pak je alle spiergroepen wel mee. Ook is het een enorme boost voor je uithoudingsvermogen. Als je dit blijft doen weet ik zeker dat je een stuk fitter wordt!

Wil je beginnen met krachttraining? Dan raad ik je naast Funxtion ook de Powervrouw Bundel aan. Hiermee krijg je alle do’s en don’t aangereikt voor het samenstellen van je eigen trainings- en voedingsschema!

 

Wij vinden dat elke vrouw de juiste info verdient waarmee ze echt resultaat gaat behalen. Met ons magazine en onze e-books krijg jij alle info & motivatie die je nodig hebt!

 

 

 

 

Dit pakket is hét leukste proefpakket voor vrouwelijke krachtsporters!

 

No-nonsense info over krachttraining, voeding, herstel en mindset, zodat jij je krachten nog meer kunt versterken.

 

KVV Magazine

 

KVV is hét digitale tijdschrift voor vrouwelijke krachtsporters met info over training & voeding, inspirerende verhalen van andere krachtsporters en motivatietips. Om het helemaal compleet te maken vind je in elke editie ook een trainingsschema en een weekmenu. Doe extra kennis op en geef je motivatie een boost.

 

E-book 'Hoe bevorder je spiergroei?'

 

In het e-book ‘Hoe bevorder je spiergroei?’ (80 pagina’s) leer jij stap voor stap je leefstijl aan te passen om spiergroei te optimaliseren. We gaan het onder andere hebben over de manier van trainen, voeding, slaap en stress. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een oefening waarmee je alle info direct in de praktijk kunt brengen.

 

KVV Proefpakket

✔︎ 3x KVV Magazine digitaal
✔︎ 1x e-book 'Hoe bevorder je spiergroei?' (min. 80 pag.)

Nu slechts € 19,00 👉