fbpx

‘Hee, een spelfout!’ Nee hoor! Je hoort er steeds vaker over bij sportscholen en op social media. Funxtion. Maar wat is dit nou toch? En kan het voor mij ook wat toevoegen? Na het lezen van dit blog heb je daar een antwoord op!

Funxtion, wat is het?

Funxtion is een handige tool die je verschillende workouts geeft om uit te voeren in de sportschool, maar ook thuis. Deze tool barst van de workouts die je kan doen met en zonder hulpmiddelen, alleen of met meerdere en op je core, of je hele lichaam. Ook kun je met z’n tweeën een challenge doen.

Iedere week is er weer een nieuwe uitdaging en heb je zelfs ranglijsten om te kijken hoe je het doet in vergelijking met anderen. Als je vrienden ook deze tool gebruiken kun je ze toevoegen en zie je wanneer zij een activiteit hebben gedaan. Je kunt dan proberen zelf sneller te levelen. Hoe meer je doet, hoe sneller je levelt en hoe meer oefeningen er vrij komen.

Waar doe ik dit?

In de sportschool staat een groot display met deze Fuxtion tool. Met behulp van een touch screen kun je een workout selecteren, de benodigde spullen pakken en aan de slag. Met behulp van piepjes en visueel zie je hoe lang de oefening duurt en wordt deze ook voorgedaan. Je doet als het ware mee met iemand. Klik hier om te kijken waar Funxtion in jouw buurt is.

Ook thuis kan je aan de slag met een app op je telefoon. Of je nu wel of geen spullen hebt, zweten doe je echt wel en door de verschillende oefeningen is het blijvend leuk.

Voor wie is het?

Het is geschikt voor iedereen. Je kan de oefening doen zoals wordt uitgevoerd in het voorbeeld, maar ook sneller of net wat anders naar je eigen smaak. Verder heb je nog verschillende levels van uitvoering. Hoe hoger je level, hoe korter je rusttijd tussen de oefeningen.

Funxtion: wat is het en waarom zou je dit doen?

Funxtion

Waarom zou je dit doen?

Ik vind het zelf een geweldige afwisseling met de standaard krachttraining die ik doe. Soms wissel ik een cooldown in voor een workout. Door de afwisseling blijft het leuk en uitdagend en pak je alle spiergroepen wel mee. Ook is het een enorme boost voor je uithoudingsvermogen. Als je dit blijft doen weet ik zeker dat je een stuk fitter wordt!

Gebruik jij ook deze app? Of wil jij deze tool gaan gebruiken? Laat hieronder je gebruikersnaam voor de tool achter zodat we elkaar kunnen motiveren in Funxtion! Je kunt mij ook toevoegen via gebruikersnaam sammie.

Wil je graag nog wat meer uitdaging? Dan raad ik je naast Funxtion ook het strakke billen trainingsschema aan. Hiermee krijg je alle do’s en don’t aangereikt voor het creëren van strakke, ronde billen!Heb jij ons magazine al gezien? Vol met tips over krachttraining en voeding, inspirerende verhalen, gezonde recepten, een work-out schema en een weekmenu!

Check it out 👇

Je bestelt nu een proefpakket met 3 edities voor slechts € 14!