fbpx

Start je pas net met krachttraining en weet je nog niet precies hoe je de krachttraining oefeningen moet doen? Hier zie je hoe het in ieder geval absoluut niet moet!

 

Foute squats

 

 

Deze squats zijn lang niet diep genoeg, waardoor je er maar weinig resultaat uit zult halen. Maar wat echt helemaal verkeerd is aan deze squats: de jongen duwt zijn knieën veel te ver naar voren. Hiermee train je niet alleen niet de juiste spiergroepen; het is ook nog eens een enorme belasting voor de knieën!

Foute deadlifts

 

 

Deadlifts slechter uitvoeren dan de jongen in deze video kan eigenlijk bijna niet! Bij deadlifts (en squats) moet je er altijd goed opletten dat je rug hol is. Als dit niet het geval is, belast je de rug enorm en loop je bij iets zwaardere gewichten vrijwel zeker een blessure op!

Foute lat pulldown

 

De man in deze video traint totaal niet de spiergroepen die hij hoort te trainen en waarschijnlijk traint hij op deze manier vrijwel geen enkele spier. Dit is zeker niet de goede manier om de lat pulldown te doen.

Wil jij er zeker van zijn dat je de krachttraining oefeningen wel goed uitvoert? Onze personal trainer Debbie kan je door middel van persoonlijke coaching feedback geven op je techniek, zodat je precies weet hoe je elke oefening moet doen. Kijk hier of onze persoonlijke coaching iets voor jou is!

Wij vinden dat elke vrouw de juiste info verdient waarmee ze echt resultaat gaat behalen. Met ons magazine en onze e-books krijg jij alle info & motivatie die je nodig hebt!

Dit pakket is hét leukste proefpakket voor vrouwelijke krachtsporters!

No-nonsense info over krachttraining, voeding, herstel en mindset, zodat jij je krachten nog meer kunt versterken.

KVV Magazine

KVV is hét digitale tijdschrift voor vrouwelijke krachtsporters met info over training & voeding, inspirerende verhalen van andere krachtsporters en motivatietips. Om het helemaal compleet te maken vind je in elke editie ook een trainingsschema en een weekmenu. Doe extra kennis op en geef je motivatie een boost.

E-book 'Hoe bevorder je spiergroei?'

In het e-book ‘Hoe bevorder je spiergroei?’ (80 pagina’s) leer jij stap voor stap je leefstijl aan te passen om spiergroei te optimaliseren. We gaan het onder andere hebben over de manier van trainen, voeding, slaap en stress. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een oefening waarmee je alle info direct in de praktijk kunt brengen.

KVV Proefpakket

✔︎ 3x KVV Magazine digitaal
✔︎ 1x e-book 'Hoe bevorder je spiergroei?' (min. 80 pag.)

Nu slechts € 19,00 👉