Disclaimer

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.15″][et_pb_row _builder_version=”3.15″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.15″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.15″]

Disclaimer voor www.krachttraining-vrouwen.nl

 

Krachttraining Voor Vrouwen (Kamer van Koophandel: 70019452), hierna te noemen KVV, verleent u hierbij toegang tot www.krachttraining-vrouwen.nl (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

KVV behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Krachttraining-vrouwen.nl is zorgvuldig ontworpen en samengesteld naar beste kennis en weten. Toegang tot en gebruik van de website zijn het risico van de bezoeker. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. KVV is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan ontstaan door bezoek aan en gebruik van deze website. De materialen op de website kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van KVV.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met KVV. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. KVV oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan KVV nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij KVV en haar bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van KVV, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]