Coaching door professionals

Wil jij echt resultaat behalen en eindelijk je doelen bereiken? Meld je dan vandaag nog aan voor coaching door een van onze gespecialiseerde coaches!
Meer informatie & afspraak inplannen

 

Doe je al een tijd aan krachttraining en vind je dat je niet snel genoeg vooruit gaat? Of begin je net en weet je niet hoe je het moet aanpakken? Laat je dan coachen door een van onze personal trainers / gezondheidscoaches!

Hieronder kun je een belafspraak maken met een van onze coaches. Deze coach zal je vervolgens bellen om samen met jou een afspraak te maken voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek, waarbij je de coach kunt leren kennen en jullie samen kunnen kijken hoe de coach jou kan begeleiden naar jouw doelen.

Wil jij gericht aan je doelen werken en echt resultaat behalen? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een belafspraak met een van onze gespecialiseerde coaches!

 


Personal trainer Jill de Vreng

Mijn naam is Jill de Vreng en ik ben een bikini atleet. Ik probeer mijzelf met de dag te verbeteren en ben ook graag een inspiratiebron voor anderen.

Ik richt me voornamelijk op vrouwen die zwanger zijn of net zijn bevallen. Vrouwen denken vaak dat de zwangerschap het einde is van hun figuur en dat het nooit meer wordt zoals het was. Mijn visie is dat het beter kan worden dan het ooit is geweest. De juiste training in combinatie met de juiste begeleiding leidt tot blijvend resultaat.

Ik ben ervan overtuigd dat je alles kan bereiken in je leven wat je wil. Met de juiste tools zal succes op je pad komen. Hierin wil ik graag een rol spelen. Mijn doel is ervoor zorgen dat jij na de bevalling in de beste shape ooit komt. Een shape waarvan je zelf niet had verwacht dat haalbaar was. Ik geef je graag trainingen die leiden tot resultaat!

 

Jill de Vreng

Laat je terugbellen door Jill

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Wanneer kan Jill jou het beste bereiken?

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout