Coaching door professionals

Wil jij echt resultaat behalen en eindelijk je doelen bereiken? Meld je dan vandaag nog aan voor coaching door een van onze gespecialiseerde coaches!
Meer informatie & afspraak inplannen

[ut_spacer margin_top=”30″ margin_bottom”30″]

Doe je al een tijd aan krachttraining en vind je dat je niet snel genoeg vooruit gaat? Of begin je net en weet je niet hoe je het moet aanpakken? Laat je dan coachen door een van onze personal trainers / gezondheidscoaches!

Hieronder kun je een belafspraak maken met een van onze coaches. Deze coach zal je vervolgens bellen om samen met jou een afspraak te maken voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek, waarbij je de coach kunt leren kennen en jullie samen kunnen kijken hoe de coach jou kan begeleiden naar jouw doelen.

Wil jij gericht aan je doelen werken en echt resultaat behalen? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een belafspraak met een van onze gespecialiseerde coaches!

[ut_spacer margin_top=”30″ margin_bottom=”30″]


[ut_spacer margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]
[ut_one_half]

Personal trainer Leo Walhout

Ik ben 10 jaar geleden wegens extreme rugklachten gestart met krachttraining. Sinds die tijd verdiep ik me in onderzoeken rondom krachttraining en heb ik in samenwerking met masterstudenten bewegingswetenschappen, natuurkunde en wiskunde nieuwe methodes ontwikkeld.

Nu coach ik sinds een aantal jaren vrouwen met de meest uiteenlopende doelen, zoals afvallen, aankomen, sterker worden, betere conditioning of een combinatie hiervan. Allen met enorm succes en snelle progressie. Aangezien ik me zelf voornamelijk met powerlifting bezig houd, heb ik me hierin gespecialiseerd. Ik heb zelf meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Powerliften en ik coach vrouwen die powerlift atleet willen worden of zijn.

Het is voor mij heel erg belangrijk dat er naast snelle progressie ook een hoop plezier gemaakt kan worden. Krachttraining is mijn passie en ik doe niets liever dan mensen helpen om snel hun doel te bereiken op een vrije en leuke manier. Mijn schema’s en mijn manier van coachen bieden de vrijheid om volledig aangepast te worden aan het leven en de tijdsindeling van iedere vrouw. Of dit nu 1-2 keer per week naar de sportschool betekent, of 4-5 keer per week.

Meer lezen over Leo
[/ut_one_half]

[ut_one_fourth]Personal trainer Leo Walhout 2

[ut_quote_rotator_alt speed=”10000″] [ut_quote_alt author=”Louise Scherphuis”]

Leo heeft mij gecoacht vanaf het moment dat ik net begon met krachttraining en hij was voor mij een supercoach! Hij maakt duidelijke op maat gemaakte trainingsschema’s die gemakkelijk te volgen zijn, geeft een goede uitleg wat betreft de techniek e.d. en ik voelde mij erg gemotiveerd door hem. Resultaat van de trainingen en de voeding was verbluffend snel te zien!

[/ut_quote_alt][ut_quote_alt author=”Michelle Wijnans”]

Leo heeft veel kennis van en ervaring met krachttraining en is daardoor een zeer deskundige coach. Samen hebben we mijn doelen concreet gemaakt en een gepersonaliseerd trainingsprogramma opgesteld. Mijn trainings- en voedingsschema zorgen ervoor dat ik snel en veel progressie maak. Continu mijn korte en lange termijn doelen behalen werkt enorm motiverend.

[/ut_quote_alt][/ut_quote_rotator_alt]

[/ut_one_fourth]

[ut_one_fourth_last]

Laat je terugbellen door Leo

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Wanneer kan Leo jou het beste bereiken?

 [/ut_one_fourth_last]

[ut_spacer margin_top=”60″ margin_bottom=”60″]


[ut_one_half]

Personal trainer Jill de Vreng

Mijn naam is Jill de Vreng en ik ben een bikini atleet. Ik probeer mijzelf met de dag te verbeteren en ben ook graag een inspiratiebron voor anderen.

Ik richt me voornamelijk op vrouwen die zwanger zijn of net zijn bevallen. Vrouwen denken vaak dat de zwangerschap het einde is van hun figuur en dat het nooit meer wordt zoals het was. Mijn visie is dat het beter kan worden dan het ooit is geweest. De juiste training in combinatie met de juiste begeleiding leidt tot blijvend resultaat.

Ik ben ervan overtuigd dat je alles kan bereiken in je leven wat je wil. Met de juiste tools zal succes op je pad komen. Hierin wil ik graag een rol spelen. Mijn doel is ervoor zorgen dat jij na de bevalling in de beste shape ooit komt. Een shape waarvan je zelf niet had verwacht dat haalbaar was. Ik geef je graag trainingen die leiden tot resultaat!

[ut_spacer margin_top=”20″ margin_bottom=”20″]

[/ut_one_half]

[ut_one_fourth]

Jill de Vreng

[ut_quote_rotator_alt speed=”10000″] [ut_quote_alt author=”Ramona van Leeuwen”]

Jill heeft mij geholpen mijn ideale gewicht te bereiken. Ik kan mij geen betere coach wensen. Ze is professioneel, motiverend, lief en streng maar rechtvaardig. Zij is de stok achter de deur die ik nodig heb. Ik hield niet van fitness, maar door Jill haar spontanititeit, aanmoedigingen en professionele hulp ben ik sporten leuk gaan vinden. Jill is absoluut een aanrader!

[/ut_quote_alt][/ut_quote_rotator_alt]

[/ut_one_fourth]
[ut_one_fourth_last]

Laat je terugbellen door Jill

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Wanneer kan Jill jou het beste bereiken?

 [/ut_one_fourth_last]

[ut_spacer margin_top=”60″ margin_bottom=”60″]


[ut_spacer margin_top=”30″ margin_bottom=”30″]

[ut_one_half]

Gezondheids- en vitaliteitscoach Joop Oonk

Mijn naam is Joop Oonk en mijn missie en passie zijn het begeleiden van mensen op het gebied van voeding en bewegen. Ik ben al jaren geïnteresseerd in voeding en lichamelijk welzijn en wat goede voeding voor de mens kan betekenen.

Ik heb een fitnesscentrum geleid in Amsterdam met de naam “Club 26″, dit was het eerste fitnesscentrum voor vrouwen. Behalve het geven van groepslessen gaf ik ook personal trainingen. Club 26 was een goede ervaring om later mijn eigen fitnesscentrum te beginnen onder de naam ‘’Joop Oonk’s Body & Beauty Club’’. Gedreven door mijn passie voor gezondheid en beweging ben ik inmiddels gediplomeerd NGS massage therapeut, fitnesscoach en voedingsdeskundige.

Goede voeding is bepalend voor je algehele gezondheid en heeft invloed op zowel het lichamelijk als het geestelijk welzijn. Door goede voeding en de juiste trainingsvormen kun je meer bereiken dan je denkt.

Ik ben geen voorstander van calorieën tellen. Niet elke calorie is hetzelfde; een calorie van suiker is natuurlijk anders dan die van broccoli. Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een gezonde en vitale levensstijl door je te leren bewuster te eten en te kiezen voor gezonde voedingsmiddelen.
[/ut_one_half]

[ut_one_fourth]Joop Oonk

[ut_quote_rotator_alt speed=”10000″] [ut_quote_alt author=”Claudia Schoemacher – Van Zweden”]

Ik heb Joop Oonk leren kennen als een zeer goed masseur en personal trainer, die mij als coach zeer geïnspireerd heeft: hoe ik moet eten, drinken en trainen.


Buiten het feit dat Joop zeer deskundig en bekwaam is, vind ik het ook nog eens een prettige en zeer betrouwbare persoonlijkheid om mee te werken.

[/ut_quote_alt][ut_quote_alt author=”Anita Heilker”]

Daar waar ik dacht: ik kan niet meer, was Joop…
Hij gaf mij eind jaren tachtig als mijn personal trainer dat extra zetje in de gym, mentaal dus, daarom lichamelijk bergen kunnen verzetten, eindresultaat: I felt and looked FAB in Playboy…! Daarnaast werd hij ook mijn personal trainer, met zijn energie en discipline liep alles vlekkeloos. Ik denk er met veel plezier aan terug, want het was altijd reuzegezellig.

[/ut_quote_alt][/ut_quote_rotator_alt]

[/ut_one_fourth]

[ut_one_fourth_last]

Laat je terugbellen door Joop

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Wanneer kan Joop jou het beste bereiken?

 [/ut_one_fourth_last]

[ut_spacer margin_top=”30″ margin_bottom=”30″]