Blog

Zo trek je jezelf over die streep heen!

Wil je wel naar de sportschool gaan om te trainen, maar vind je het lastig om echt te beginnen? Lukt het je niet om jezelf te motiveren? Je bent niet de enige! Veel vrouwen willen wel naar de sportschool, maar vinden het moeilijk om uiteindelijk ook echt die stap te zetten. Wij delen hier een aantal tips zodat jij jezelf over die streep heen kunt trekken!

Gehaktballetjes in tomatensaus

Wil je graag wat minder koolhydraten eten? Dan heb ik dit heerlijke recept voor jou. Het is best eenvoudig te maken en enorm voedzaam. Het lijkt wat op een pastasaus, maar dan dus zonder de pasta šŸ˜‰

Macronutriƫnten berekenen

Als je echt resultaten wilt behalen met krachttraining, is het belangrijk dat je let op het aantal calorieƫn dat je binnenkrijgt en de verhouding tussen de macronutriƫnten. Maar hoe kun je nu je dagelijkse caloriebehoefte en je macronutriƫnten berekenen?

Hoe accepteer je je lichaam?

Misschien voel jij je onzeker over je eigen lichaamĀ en ben je vaak negatief over jezelf. Misschien is dit ook juist de reden waarom je je doelen niet bereikt.Ā  Het accepteren van je eigen lichaam is gewoon heel moeilijk.Ā Waarom is het eigenlijk zo belangrijk? Hoe ga ik mijnĀ lichaam wel accepteren?Ā Daar ga ik in dit blogartikel verder op in.