fbpx

Wat zeggen onze klanten?

Wat houdt het KVV lidmaatschap in?

KVV Magazine

KVV is hét digitale magazine voor de vrouwelijke krachtsporter. Het magazine staat boordevol informatie over krachttraining, voeding en herstel, inspirerende verhalen van andere krachtsporters, lekkere recepten voor meer kracht en motivatie tips. In elke editie vind je ook een trainingsschema en een weekmenu. Met dit tijdschrift willen we zowel de startende als de gevorderde krachtsporter informeren, inspireren en motiveren. Ons digitale magazine kun je met je telefoon overal mee naar toe nemen. Ontdek alles op het gebied van krachttraining en geef je motivatie een boost!

E-books

Met het KVV lidmaatschap ontvang je naast het KVV Magazine ook elk kwartaal een nieuw e-book van minimaal 80 pagina’s t.w.v. € 19. Onze Powervrouw Bundel is met veel enthousiasme gelezen en we blijven graag nieuwe, kwalitatieve content creëren die relevant is voor jou als krachtsporter. Je kunt hierbij denken aan e-books als:

 ✓ Hoe bevorder je spiergroei?
✓ Je slaap verbeteren
✓ 50 eiwitrijke recepten
✓ Hoe verander je je lifestyle?
✓ Verminder stress en haal meer uit je training
✓ Hoe zorg je voor blijvende gedragsverandering?

Van fysiek naar digitaal

 

Vanaf KVV editie (oktober 2019) komt het KVV Magazine alleen nog digitaal uit. Hierdoor hoeven wij minder tijd te besteden aan de verzending en nazendingen, waardoor we ons meer kunnen focussen op het creëren van content. Je ontvangt nu niet alleen magazines, maar ook e-books met praktische stappenplannen en oefeningen. Zo kunnen we jou nog meer inspireren en kun je alle info direct in de praktijk brengen!

 

Voor maar € 39,90 (i.p.v. € 207,60) ontvang jij:

 

✔︎ 8x KVV digitaal (2 jaar)
✔︎ 8x e-book (min. 80 pag.)
✔︎ Eenvoudig opzegbaar
✔︎ E-books #TRAIN hard en #DREAM big van onze Powervrouw Bundel t.w.v. € 28

De eerste editie en het eerste e-book ‘Hoe bevorder je spiergroei?’ van je abonnement ontvang je direct in je mailbox.

Krachttraining Voor Vrouwen
Houtrijkstraat 380
1013DX Amsterdam

KvK: 70019452