Abonnementen

Wat zeggen onze klanten?

KVV: het magazine

 

KVV is hét magazine voor de vrouwelijke krachtsporter. Het magazine staat boordevol informatie over krachttraining, voeding en herstel, inspirerende verhalen van andere krachtsporters, lekkere recepten voor meer kracht en motivatie tips. In elke editie vind je ook een trainingsschema en een weekmenu. Met dit tijdschrift willen we zowel de startende als de gevorderde krachtsporter informeren, inspireren en motiveren. Ontdek alles op het gebied van krachttraining en geef je motivatie een boost!

Voor maar € 49,98 (i.p.v. € 71,40) ontvang jij:

 

✔︎ 12x KVV
✔︎ Gratis e-book met 20 recepten
✔︎ Eenvoudig opzegbaar
✔︎ 30% korting
✔︎ Gratis 1 maand online coaching t.w.v. € 124,90 (optioneel)

De online coaching bestaat uit een persoonlijk trainings- en voedingsschema en tips en video’s gericht op jouw doelen. We gaan hier half juli mee van start. Na 1 maand stopt de online coaching automatisch.

* De online coaching bestaat uit een persoonlijk trainings- en voedingsschema en tips en video’s gericht op jouw doelen. We gaan hier half juli mee van start. Na 1 maand stopt de online coaching automatisch. Indien je dit niet wilt (als je bijvoorbeeld al een coach hebt), hoef je hier uiteraard geen gebruik te maken. Je kunt je hier dan voor afmelden via e-mail (rowan@krachttraining-vrouwen.nl). Wil je hier pas later mee starten? Dan kan ook. Laat dit dan even weten via e-mail.

 

 

Abonnementen

Krachttraining Voor Vrouwen
(onderdeel van My Fit Supply)
Houtrijkstraat 380
1013DX Amsterdam

KvK: 70019452
BTW-nummer: NL209611327B02