8 tips om meer structuur in je leven te krijgen

on

KVV Magazine

- Sneakpreview -

 

Structuur in je leven is ontzettend belangrijk. Het voorkomt stress en piekeren. Daarbij helpt het je om je doelen te bereiken. Zonder dagelijkse structuur is het veel lastiger om de dingen te doen die je zou moeten doen. Hoe krijg je meer structuur in je leven? In dit blog vind je 10 eenvoudige tips.

  1. Maak een overzicht van al je dagelijkse taken. Denk hierbij aan je werk, het huishouden, eten en verzorging. Verdeel deze taken over de verschillende dagen van een week en maak zo een weekplanning (inclusief tijden).
  2. Zorg voor een ochtend- en avondroutine. Zo sta je fris op en ga je ontspannen naar bed. Sta elke dag ook op hetzelfde tijdstip op en ga op hetzelfde tijdstip slapen.
  3. Plan elke dag een fysieke activiteit in. Dit kan een work-out zijn, een rondje wandelen of een yoga-sessie.
  4. Plan tijd in voor je geldzaken. Het is misschien saai en vervelend te doen. Maar als je elke week een beetje doet, valt het allemaal wel mee en houd je hier goed zicht op.
  5. Plan tijd in voor vrienden/familie én me-time. Zo zorg je voor een leuk sociaal leven en rustmomenten voor jezelf.
  6. Leer nee te zeggen. Je kunt je dan zo goed mogelijk aan je planning houden. Plan werkafspraken of sociale afspraken waar mogelijk in op de momenten die je hiervoor hebt ingepland.
  7. Doe geen twee dingen tegelijk. Vaak doe je beide taken dan maar half of kost het je uiteindelijk meer tijd. Multitasken kost ook veel energie en het kan zorgen voor stress.
  8. Sta een half uur eerder op. Zo kun je rustig de dag beginnen en ’s ochtends al wat meer taken gedaan krijgen.

Wil jij meer tips over het aanpassen van je leefstijl, krachttraining en voeding? Kijk dan eens of ons magazine iets voor jou is. In onze digitale magazines vind je nog veel meer tips, info, weekmenu’s, trainingsschema’s en tips van andere vrouwelijke krachtsporters! Download het inkijkexemplaar ->

- Advertentie -

Wij vinden dat elke vrouw de juiste info verdient waarmee ze echt resultaat gaat behalen. Met onze magazines en e-books krijg jij alle info & motivatie die je nodig hebt!

   

Wat houdt het KVV lidmaatschap in?

KVV Magazine

KVV is hét digitale magazine voor de vrouwelijke krachtsporter. Het magazine staat boordevol informatie over krachttraining, voeding en herstel, inspirerende verhalen van andere krachtsporters, lekkere recepten voor meer kracht en motivatie tips. In elke editie vind je ook een trainingsschema en een weekmenu. Met dit tijdschrift willen we zowel de startende als de gevorderde krachtsporter informeren, inspireren en motiveren. Ons digitale magazine kun je met je telefoon overal mee naar toe nemen. Ontdek alles op het gebied van krachttraining en geef je motivatie een boost!

 

- Sneakpreview -

     

E-books

Met het KVV lidmaatschap ontvang je naast het KVV Magazine ook elk kwartaal een nieuw e-book van minimaal 80 pagina’s t.w.v. € 19. Onze Powervrouw Bundel is met veel enthousiasme gelezen en we blijven graag nieuwe, kwalitatieve content creëren die relevant is voor jou als krachtsporter. Je kunt hierbij denken aan e-books als:

✓ Bulken en cutten: de ultieme guide
✓ Je slaap verbeteren
✓ 50 eiwitrijke recepten
✓ Verminder stress en haal meer uit je training
✓ Hoe zorg je voor blijvende gedragsverandering?

Must Read

close-link