8 tips om meer structuur in je leven te krijgen

on

Structuur in je leven is ontzettend belangrijk. Het voorkomt stress en piekeren. Daarbij helpt het je om je doelen te bereiken. Zonder dagelijkse structuur is het veel lastiger om de dingen te doen die je zou moeten doen. Hoe krijg je meer structuur in je leven? In dit blog vind je 10 eenvoudige tips.

  1. Maak een overzicht van al je dagelijkse taken. Denk hierbij aan je werk, het huishouden, eten en verzorging. Verdeel deze taken over de verschillende dagen van een week en maak zo een weekplanning (inclusief tijden).
  2. Zorg voor een ochtend- en avondroutine. Zo sta je fris op en ga je ontspannen naar bed. Sta elke dag ook op hetzelfde tijdstip op en ga op hetzelfde tijdstip slapen.
  3. Plan elke dag een fysieke activiteit in. Dit kan een work-out zijn, een rondje wandelen of een yoga-sessie.
  4. Plan tijd in voor je geldzaken. Het is misschien saai en vervelend te doen. Maar als je elke week een beetje doet, valt het allemaal wel mee en houd je hier goed zicht op.
  5. Plan tijd in voor vrienden/familie én me-time. Zo zorg je voor een leuk sociaal leven en rustmomenten voor jezelf.
  6. Leer nee te zeggen. Je kunt je dan zo goed mogelijk aan je planning houden. Plan werkafspraken of sociale afspraken waar mogelijk in op de momenten die je hiervoor hebt ingepland.
  7. Doe geen twee dingen tegelijk. Vaak doe je beide taken dan maar half of kost het je uiteindelijk meer tijd. Multitasken kost ook veel energie en het kan zorgen voor stress.
  8. Sta een half uur eerder op. Zo kun je rustig de dag beginnen en ’s ochtends al wat meer taken gedaan krijgen.

Wil jij meer tips over het aanpassen van je leefstijl, krachttraining en voeding? Kijk dan eens of ons proefpakket iets voor jou is. In onze digitale magazines vind je nog veel meer tips, info, weekmenu’s, trainingsschema’s en tips van andere vrouwelijke krachtsporters! Hieronder zie je het inkijkexemplaar 👇


Inkijkexemplaar KVV Magazine

BEKIJK ONS PROEFPAKKET

- Advertentie -
- Advertentie -

Wij vinden dat elke vrouw de juiste info verdient waarmee ze echt resultaat gaat behalen. Met ons magazine en onze e-books krijg jij alle info & motivatie die je nodig hebt!


Dit pakket is hét leukste en meest inspirerende pakket voor vrouwelijke krachtsporters!

No-nonsense info over krachttraining, voeding, herstel en mindset, zodat jij je krachten nog meer kunt versterken.

KVV Magazine

KVV is hét digitale tijdschrift voor vrouwelijke krachtsporters met info over training & voeding, inspirerende verhalen van andere krachtsporters en motivatietips. Om het helemaal compleet te maken vind je in elke editie ook een trainingsschema en een weekmenu. Doe extra kennis op en geef je motivatie een boost.

E-book 'Hoe bevorder je spiergroei?'

In het e-book ‘Hoe bevorder je spiergroei?’ (80 pagina’s) leer je hoe je jouw leefstijl aanpast om spiergroei te bevorderen. We gaan het onder andere hebben over training, voeding en spierherstel. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je een oefening waarmee je alle info direct in de praktijk kunt brengen.

Inkijkexemplaar

KVV Proefpakket

36.85 22.50BESTELLEN

Must Read

close-link